Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
5 Ekim 2015 Pazartesi Saat: 13:13

23 YIL SONRA BİR İLK GERÇEKLEŞTİRDİK.

Beldemize hizmet aracı kazandırmak için gittiğimiz İzmir'de Narlıdere Belediyesinin katkılarıyla Beldemize itfaiye aracını kazandırdık.

Gümeli Belediye Başkanı olarak beldemize hizmet aracı kazandırmak için gittiğimiz İzmir'de Narlıdere Belediyesinin katkılarıyla Beldemize itfaiye ve opel vectra makam araçlarını aracını kazandırdık.Cumhuriyet Halk Partisi kardeş Belediye projesidir  ve  Kardeş Belediye İzmir Narlıdereden alınan kamyonu arazöze çevirerek Belediyemize İtfaiye  aracı kazandırdık. Beldemize kazandırdığımız itfaiye aracını olası yangınlarda ilk müdahale için ve hizmet açısından büyük katkısı olacaktır. Syn. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli AĞABABA'ya Narlıdere Belediye Başkanı Abdül BATUR'a Belediye Meclis Üyelerimize arazözü yapan uğur makinaya Gümeli halkı adına ve şahsım olarak teşekkür ederim.

Anahtar Kelimeler : 23, YIL, SONRA, BİR, İLK, GERÇEKLEŞTİRDİK.