Sevgili Gümeli’liler ve Gurbette Yaşayan Gurbetçilerimiz;

Her yeni bir gün artan bir heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Hedefimiz Gümeliyi daha güzel bir belde haline getirebilmektir. İşte bu hedefe ulaşabilmek için olanca gücümüzle çalışıyoruz. Sizlere hizmet üretmeye devam ediyoruz.

Beldenin en önemli sorunu olan Alaplı-Gümeli arasındaki yolun Gümeli-Aydınyayla (Geçmişaltı) arasındaki 6 km’lik kısmın asfaltını yapmış bulunuyoruz. Asfalt için bundan sonraki hedefimiz Hasanbalı ve mahalle içleri olacaktır.

Mahallelerimizin yollarının çakıllanması ve altyapı çalışmalarını bitirdik. Merkez mahallesi camiyanı caddesinde 2.500 m2’lik alana kilitli parke taşı döşedik ve devam etmekteyiz. Gümeli merkez’ e PTT acentesi getirdik. Artık vatandaşlarımız PTT ile ilgili tüm işlerini beldemizde yapmaktadır.

Belediyemize 1 adet hizmet aracı aldık.

Gümeliden mezun olan çocuklarımızın eğitimini tamamlamaları için lise servisi yaptık ve önderliğini yaptığımız lise servisini özelleştirdik ve lise taşımacılığı şimdi Milli Eğitim Bakanlığı taşımacılığı kapsamında devam etmektedir. Beldemizin ve Belediyemiz en önemli geçim kaynağı olarak düşünülen ve Beldemizi Türkiye’ye ve Dünyaya tanıtacak içme suyu şişeleme ve damacanalama tesisi çalışmalarının ihale kısmına kadar geldik ve ihale çalışmalarına başlandı.

Arıcılık Derneği ve Alaplı – Gümeli Kültür ve yardımlaşma Derneği ile işbirliği, yaparak yaylalarımızı tanıtmak amaçlı Bölüklü yaylasında Gümeli Balı Festivali ve bunun gibi bir çok hizmeti siz değerli halkımızın taktirine sunduk.

Bundan sonra da beldemizi daha güzelleştirecek, tanıtacak projeler üzerinde çalışmaya azimle devam ediyoruz.
Halkımızın taktirini ve duasını kazanmaya duyduğumuz azimle yürüdüğümüz yol, yapacağımız hizmetleri üretmek adına bize her zaman ışık tutuyor.

Her geçen gün geleceğe dair umutlarımız daha da güçleniyor. Bu güçlü umutlarla hazırlamakta olduğumuz Yeni projelerimiz azimle çalışan personellerimizle birlikte zaman içerisinde hayat bulacak ve daha güzel günlere doğru yol alacaktır.

Yolumuz Açık olsun………….

İnanıyorum ki Gümeli Halkı Bu birlik ve beraberlik içinde hizmetlerin en iyisine layıktır temennisiyle

Saygı ve Sevgilerimi sunuyorum..

Ahmet SAYDAM